360

360. Dit programma is een bundel van 360 uur serieus knallen. Werken aan grote stappen in jouw organisatie. 360 uur lijkt niet veel, maar transformeert uw organisatie. Omgerekend zijn dit 9 fulltime werkweken, maar in praktijk zijn wij tussen drie en vijf maanden in uw organisatie. Daarin brengen we een specifiek voor uw vraagstuk opgesteld programma in praktijk. Dit bestaat altijd uit een mengeling van interviews, workshops, training en coaching.

Weet u wat u wilt bereiken met uw organisatie, wat u wilt veranderen en zoekt u een partner die de implementatie snel en soepel uitvoert, dan bent u aan het juiste adres.

Spark your Potential is gespecialiseerd in bedrijfscultuur, (persoonlijk) leiderschap en verandering. De vraagstukken zijn erg gevarieerd: het kan zijn dat medewerkers minder gemotiveerd zijn, je wilt een nieuw proces of systeem implementeren, er is een fusie geweest of op komst en er is wat ruis in de cultuur ontstaan of dreigt te ontstaan,  er is vrij veel verloop of je trainees blijven niet, sales lopen terug of groeien niet door, je nps- of google score is aan de lage kant.

De portfolio is erg divers; van industrie tot logistiek, van retail tot horeca, import/export en handelsondernemingen. Spark your Potential opereert wereldwijd, basis in regio Rotterdam met binnenkort touch points in Zurich(2020), Zuid-Afrika(2020), New York (2021), Dubai (2020) en Singapore (2021).