Cool event komt eraan!

  • by

Spark your Potential staat zeker voor inspiratie. Voor elkaar en door elkaar.

Natuurlijk met onze klanten in de dagelijkse praktijk; gave projecten waar we aan mee mogen werken om organisaties en individuen nog verder tot bloei te laten komen. En er komt nog iets moois aan: Dit jaar gaan we een aantal hele gave dingen organiseren, zoals bijvoorbeeld in november: een heel gaaf event als bijna afsluiter van 2019; het is nog onder constructie, maar met de dag wordt het duidelijker, gaver en groter. Het wordt een cocktail van de 2019-events met spierballen.. 

Topics zijn bedrijfscultuur als basis voor groei, vrouwelijk leiderschap en  collaborative advantage, het nieuwe werven en onboarden en een digitaal topic. Het overkoepelende thema is de “De Organisatie van morgen”.

Het wordt waarschijnlijk november 2019. Op de woensdagavond is er een intieme avond voor mensen die diep willen gaan, hapje, drankje en een hele gave spreker. De donderdag wordt een dag gevuld met workshops, sprekers, interviews en vraag maar raak, een signeersessie en nog veel meer.

Zo gauw er meer duidelijk is, krijgen de nieuwsbriefontvangers een berichtje en volg de aankondigingen op Facebook, Twitter en Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *