M&A

Er zijn weinig dingen zo ingrijpend als een fusie of overname. Voor de directies, voor de medewerkers en voor de klanten en leveranciers. Het is belangrijk om al vroeg in het proces over heel wat zaken na te denken en duidelijk te communiceren. Volgens een plan, een draaiboek.

Plannen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Of wil je teams apart aangestuurd laten hebben voor elke fase van de integratie? Interne en externe communicatie? Branding? Visie?

Wij helpen bedrijven daar graag mee, in elke fase en voor elk formaat. Wilt u weten wat we voor u organisatie(s) kunnen betekenen? We vertellen u er graag alles over.

We hebben een speciaal programma ontwikkeld, dat ondersteunt vanaf de predeal fase tot een jaar na het samengaan. Over visie, identiteit, leiderschap in je organisatie, branding, behoud van klanten en je personeel, cultuur bouw je samen. Van sparren, licht schijnen op onderbelichte elementen tot communicatie, training, workshops, transitiebegeleiding enzovoort.

Onder het motto #nietsdoenisduurder bieden wij graag heel veel voordelen zodat elke investering zich dubbel en dwars terug verdient. En wil je gewoon meer weten, wij delen graag veel kennis, gratis. Als je deelt, kun je namelijk samen groeien.